tisdag 12 januari 2010

Två träningspers!

Det som gladde mest under dagens kvällspass var de två nya träningspersen som tyder på att träningen går i rätt riktning och att det rätta trycket i löpsteget börjar komma efter en lite seg start på året. Idag blev det några bra hopp i stav med gummibandet på 415 och efter det pers (inne och ute!) på 150m med 15.8s (tidigare innepers 16.3s och ute pers 16.0s). Avslutade med lite häck där jag körde från stående start över 3 häckar (100cm). Allt börjar kännas bättre och känns lovande inför de kommande tävlingar, hoppas ha en "mini topp" om ca två veckor i Norrköping sedan träna lite mer udner någon vecka och göra mig redo för mångkamps-SM i Västerås.

Pass 2 (Storängshallen):

Jogging 1000m i högt tempo
Benpendel, stretch, stegringslopp
Hopp med mjuk stav, halv ansats
Hopp med styv stav och full ansats (31m) 10st (gummiband 415)
1x150m maxlopp, coach klockade 15.8s (innepers)
Häck: tre häckar från stående start (100cm)
Nerjogg

Har skött kosten strikt och blivit lite hårdare i kroppen och tror att kombinationen av bra tajmad kost (in med näring; kosttillskott direkt efter träning på arenan, samt med jämna mellan rum i övrigt) samt bra sömn och minskad mängd styrketräning har gjort kroppen lite piggare och känner att jag har lite mer tonus i benen än tidigare i vinter, dock har jag också träningsvärk i vaderna och lite stel i baksidor efter träningarna=)

Nu återstår ett besök hos massören imorgon och i övrigt vila imorgon och på torsdag.
På fredag väntar 200m på tävling (Scandic Indoor Games) samt ett gäng grenar till på lördag och söndag. /ha det bäst mvh Lasse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar