måndag 2 augusti 2010

Höjd och spjut i monsunregn!

Idag hade jag tid hos hamstringspecialisten Carl kl 10 där jag fick veta att det är precis som de senaste gångerna med hamstringen, den är som gummi kan itne riktigt spänna muskeln och få den lika hård som på det friska benet. Fick två nya rehabövningar som jag ska köra 3ggr i veckan 3x4reps (tungt).
Direkt efter besöket åkte jag till Stockholm city och letade efter bra fotstöd så att jag kan träna ordentligt, hittade till slut ett grymt skönt från mcDavid som nästan är som en pjäxa när den sitter på plats med snörning och kardborreband, satt skönt och gav bra support köpte även åtta rullar coachtejp, lär ju behövas en del framöver.

Åkte direkt till Källbrinks IP från stan och märkte att regnet började falla ner i allt högre takt, vilket ju inte är så kul när man ska träna utomhus. Jag ignorerade detta och körde mitt planerade pass och kunde dessutom få in mer kvalité än jag vågat tro innan passet.

Planen var att köra stillastående höjd samt stillastående spjut, men eftersom stödet på foten (ej upphoppsfoten i höjd) fungerade så bra så blev det även hopp med fem stegs ansats samt spjutkast med 8stegs ansats (min tävlingsansats för tillfället).

Passet såg ut så här:
Jogging 800m
Koordination
Stretching
Stillastående höjdhopp 6st
Höjd med fem stegs ansats 6st (i superösregn), kändes riktigt bra
Bouleklotkast (723g) in i nät 15st
Stickkast med spjut 600g
Stillastående spjut med 600g 6st
Spjut 600g med 8stegs ansats 6st
Spjut 700g med 8stegs ansats 3st
Bouleklotkast (723g) in i nät 15st
Spjut 800g stickkast
Spjut 800g med tre stegs ansats 5st

Filmande ett av 700g spjutkasten och det flög långt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar