torsdag 22 oktober 2009

Nya kosttillskott

Idag testade jag lite nya kosttillskott









Attack (portionspåsar)- Ett prestationshöjande tillskott av
1) NO producerande AKG, citrullin malat och citrullin malat för en direkt och långvarig effekt.
2) insulin mimiker ALA, R-ALA och isoleucine,
3) volymökande kreatin, taurin och betain.
Med Attack kan du träna längre och hårdare då du blir starkare och får en effektiv borttransport av tröttande metaboliter såsom mjölksyra och ammoniak.






Sedan testade jag ett nytt protein:




MyoFusion™ innehåller kvalitetsprotein från kasein, vassle och ägg. Dessa proteinkällor har extrem hög biotillgänglighet och komplett aminosyrasammansättning.


Genom att välja ett rent vassleprotein bibehålls aminosyranivån i blodomloppet under ungefär 4 timmar, de första 2,5-3 timmarna har aminosyrorna antikatabol och muskeluppbyggande effekt, därefter sjunker nivåerna snabbt och effekten avstannar lika snabbt. MyoFusion innehåller därför en hög halt högvärdiga proteiner som tas upp mycket långsamt i blodet och förser koppen med aminosyror då vassleproteinet spelat ut sin roll. Det långsamma proteinet i MyoFusion kommer från de högvärdiga proteinkällorna kasein och äggalbumin. MyoFusion innehåller GaspariZyme™ för maximalt upptag av näring till blodet.
MyoFusion rekommenderas som mellanmål och före sänggående för extrem muskeluppbyggnad och återhämtning.


Jag testade smaken Strawberries and cream och måste säga att det var helt klart den godaste proteindrink jag druckit i hela mitt liv, fantastisk smak och konsistens.





Jag har även införskaffat Acid Killer (ej provat ännu)




Den ultimata produkten för att minska mjölksyraansamlingar under träningen. Då du tränar anaerobt tex styrketräning sker en ansamling av mjölksyra (laktat) i musklerna. Mjölksyra ger en svidande känsla som gör det omöjligt att upprätthålla muskelkraften repetition, efter repetition. Acid killer innehåller beta alanin och histidin som ökar mängden carosin i musklerna. Carosin ”plockar upp” H (syra) och buffrar pH i musklerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar